Aller au contenu principal

Iot cloud platform

Iot cloud platform

Het Iot cloud platform visualiseert alle data die de iot sensoren hebben doorgestuurd. Na de keuze van goede iot sensoren is de keuze van het iot cloud platform minstens even belangrijk. De monitoring en de weergave van de data op het iot cloud platform beslist vaak of deze data goed aangewend kan worden.

Er bestaan verschillende soorten toepassingen voor een iot cloud platform:

CO2 monitoring

Start nu uw CO2 monitoring!

Meer info CO2 monitoring

Energiemonitoring

Start nu uw energiemonitoring!

Meer info energiemonitoring

Overig IoT platform

Contacteer ons om uw project te bespreken.

Contacteer Master Chips

Iot cloud platform voor CO2 monitoring

CO2 monitoring is dankzij de Covid-crisis een veel besproken hulpmiddel om iedereen zo goed mogelijk te beschermen. CO2 monitoring kan toepast worden in schoollokalen, werkruimtes, restaurants, kleedkamers, enz.

Klik hier voor meer info.

Energiemonitoring met een Iot cloud platform

Met de stijgende kosten voor energie wordt het steeds interessanter om te achterhalen welke verbruikers nu eigenlijk zoveel stroom verbruiken. Met een energiemonitoringssysteem worden alle verbruiken overzichtelijk weergegeven en kan men zo zijn verbruik gaan verminderen.

Koppel ook jouw zonnepanelen of andere apparaten aan het energiemonitoringsplatform en bepaal zo het optimale verbruik/opbrengst schema.

Klik hier voor meer info.

Master Chips heeft de kennis in huis om alle types iot sensoren te koppelen naar alle soorten iot cloud platformen. Contacteer ons gerust indien u een volledig iot project wilt opstarten, bestaande sensoren wilt koppelen aan een iot cloud platform of een bestaand platform wilt verrijken met nieuwe iot sensoren.

Contacteer ons vandaag op +32 (0)56 223673 of Email ons op info@masterchips.be

Master Chips: Good products, better solutions.

Contacteer ons!